Ale!

Kelco DeMat Spray harjausneste

15,00 24,00 

Kelco DeMat Spray harjausneste on loistava apu takkujen selvittelyyn! Käyttövalmis harjausneste toimii hoitoaineen tavoin, kun se suihkutetaan turkkiin.

Poista

Kuvaus

Kelco DeMat Spray harjausneste (itsepullotettu 250 ml tai 500 ml) on loistava apu takkujen selvittelyyn!

Käyttövalmis harjausneste toimii hoitoaineen tavoin, kun se suihkutetaan turkkiin. Se vähentää turkin sähköisyyttä sekä suojaa turkkia auringolta.

Kelco DeMat Spray harjausneste auttaa myös silloin, kun harjaat turkkia. Se estää turkkia katkeilemasta ja näin ollen ennaltaehkäisee myös takkujen syntymistä, kun karvat ovat ”ehjiä”.

Jos koirallesi / kissallesi on jo ehtinyt muodostua takkuja, kokeile takun avaamista niin että suihkutat takun ihan märäksi tällä DeMatt sprayllä ja karstaat takkua varovasti ihosta poispäin. Jos takku ei meinaa aueta sillä tavalla, leikkaa takkua halkoen ja jatka karstaamista niin kauan, kuin tarvitsee. Muista kuitenkin, että jos leikkaat/halkaiset takkua, tee se aina poispäin ihosta, ei koskaan ihon myötäisesti. Näin et vahingossakaan leikaa ihoa, joka saattaa olla hyvinkin ohutta, riippuen missä kohdassa takku on (esim. nivuset, kainalot, kintereet, korvanlehdet, ym. kohdat). Jos olet epävarma takkujen leikkaamisen suhteen, älä tee sitä, vaan pyydä apua ammattilaiselta, tai joltain ystävältä, jolle se on tuttua.

Kun olet pessyt koiran shampoolla ja sen jälkeen käyttänyt normaalia poishuuhdeltavaa hoitoainetta, voit käyttää vielä tätä DeMat spraytä apuna myös ennen kuin alat föönaamaan koiraa kuivaksi. Kun koira on pyyhekuiva, suihkuta vähän DeMat spray harjausnestettä koiran turkkiin ja harjaa turkki auki vielä kerran ennen kuin alat sitä kuivaamaan. Näin turkki kuivuu nopeasti, kun karvat ovat ”irtonaisia” eivätkä pesun aikana mahdollisesti toisiinsa kihartuneina.

Autamme trimmaamolla mielellämme myös esim. takkujen selvittelyissä, tai niiden selvittelyn opettamisessa. Jos haluat apua, ota meihin yhteyttä niin sovitaan sopiva aika takkujen selvittämiseen tai niiden selvittelyn opettamiseen. Hinnat alkaen 13 €.

HUOM! Nämä itsepullotetut pullot eivät sisällä spray pulloa. Tilaa se samalla kätevästi meiltä. Vertaile suihkepulloja ja tilaa itsellesi sopiva versio.

Lisätiedot

Valitse koko

itsepullotettu 250 ml, itsepullotettu 500 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.