Ale!

Mars Flexi-King joustava takkuharja

25,90  15,90 

Mars Flexi-King joustava takkuharja erinomainen ja hellävarainen takkujen avaaja.

Varasto loppu

Kuvaus

Mars Flexi-King joustava takkuharja erinomainen ja hellävarainen takkujen avaaja.

Karsta on astetta joustavampi, kuin esim. MGT:n tai Noirin takkukarstat. Samoin se on pienemmän kokoinen, joten myös pienten koirien käsittely tällä on näppärämpää, kuin isommilla takkukarstoilla.

Se on myös kätevä pienissä ja ahtaissa paikoissa, kuten korvanlehdissä, kainaloissa, jalkojen sisäosissa sekä kasvojen alueilla.

Mars Flexi-Kingin ohuet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset ovat kiinni joustavassa pohjassa, joka myötäilee hyvin liikettä ja aukaisee takkuja ja tiukkoja kiharoita helposti. Piikkiosan toisella puolella on kätevä sormituki, jonka avulla saat tukevan otteen myös harjan joustavasta päästä. Jos harjaat turkkia pitämällä kiinni vain varresta, se joustaa enemmän, mutta jos tarvitset vähän tiukemman otteen niin tämä sormituki antaa silloin erinomaisen tuen takun avaamiseen.

Muista aina karstatessasi turkkia, ettet vedä karstaa (tai muitakaan teräväpiikkisiä harjoja/karstoja) pitkin ihoa, vaan karstaa karvaa aina ihosta ylös/ulospäin, näin iho pysyy hyvässä kunnossa, kun piikit eivät raavi sitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

 • Ale! Ale!
  Karstat, kammat, harjat

  MGT takkukarsta, jäykkä piikki

  MGT Takkukarsta on taipuva takkukarsta jonka avulla pääset helposti ahtaisiinkin paikkoihin. Tässä takkukarstassa on molempien puolien piikit käännetty niin, että voit karstata niillä molemmilla puolilla normaalisti, toisin kuin suurimmassa osassa vastaavia karstoja!

 • Ale! Ale!
  Tassut ja kynnet , Karstat, kammat, harjat

  Takkukarsta Noir

  Takkukarsta Noir on kaksipuoleinen ja joustava karsta joka soveltuu erinomaisesti takkujen tai tiukalle kiharalle menneen turkin suoristamiseen.