Ale!

Solheds Derma9 Luxury Shine & Care harjaus- ja hoitosuihke

16,90 34,00 

Derma9 Luxury shine & care hoitosuihke jättää hengittävän, kiiltävän ja suojaavan pinnan karvapeitteeseen ja iholle.

Poista

Kuvaus

Derma9 Luxury shine & care hoitosuihke jättää hengittävän, kiiltävän ja suojaavan pinnan karvapeitteeseen ja iholle.

 

Derma9 on tutkitusti tehokas suihke hevosten, koirien ja kissojen karvapeitteen, ihon ja jouhien hoitoon. Derma9 sisältämät luonnonöljyt hoitavat karvapeitettä ja jouhia sekä tuovat karvapeitteeseen ja jouhiin loistavaa kiiltoa, samalla öljyt toimivat myös turkin/jouhien selvitysaineena. Derma9 soveltuu myös ihon hoitoon, se kosteuttaa ihoa ja vähentää hilsettä sekä antaa luonnollista suojaa auringon UV-säteille. Derma9 suihke soveltuu erinomaisesti esimerkiksi talvisin hilseilevän harjamarron sekä koirien/kissojen anturoiden hoitoon.

Ympäri vuoden kevyt helppokäyttöinen kosteussuihke antaa omega-3 ja -6 rasvahappo lisän iholle. Derma9 imeytyy välittömästi ja ei siten sotke ja kerää likaa. Erinomainen ihon kosteussuihke karvattomille ja kuivaihoisille/hilseileville koirille, kissoille sekä hevosille. Derma9 jättää hengittävän, kiiltävän ja suojaavan pinnan karvapeitteeseen ja iholle sekä ilmavat jouhet/karvapeitteen.

Käyttöohje: Suihkuta kevyt tasainen pinta karvapeitteeseen ja pyyhki/harjaa kiillon saamiseksi. Paljasta iho siirtämällä jouhet/karvapeite sivuun. Suihkuta suoraan iholle ja hiero kevyesti. Jouhien ja turkin selvitykseen suihkuta ensimmäisellä käyttökerralla reilusti ja harjaa. Paksuihin kuiviin jouhiin kestää n. 2-3 päivää hengittävän luonnonvahakalvon muodostuminen. Jatkokäytössä riittää kevyt suihkutus turkkiin/jouhiin 2-5 kertaa viikossa. Ravista ennen käyttöä.

Parhaan tuloksen saat Derma9 Luxury Shine&Care käytöstä, kun peset ensin vanhat tuotteet alta pois(etenkin jouhet) ja laitat Derma9 suihketta suoraan pyyhekuiviin puhtaisiin jouhiin/turkkiin. HUOM! silikoni irtoaa vain vahvoilla anionisilla shampoilla.

Ainesosat: Vesi, karitevoi, rosmariini, merikaali, minttu, juurikas, argan, kasviperäinen glyseriini, propaanidioli & lauriinihapon esterit, selluloosa, xantaani, hydroxyasetofenoni

pH ~ 7

Säilytys: +10 – 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa.

LOISTOA JA LUISTOA ILMAN SILIKONIA – LUONNONMUKAISTA HOITAVAA LUXUSTA

 

Lisätiedot

Valitse koko

250 ml, 750 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.