Ale!

Success 2020 -kalenteri

29,00  26,90 

Success 2020 -kalenteri, loistava lahjaidea avuksi tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen!

3 varastossa

Kuvaus

Success 2020 -kalenteri on suunniteltu tukemaan sinun arkeasi ja taloutesi hallintaa. Tämä kalenteri on juuri SE kalenteri, mitä et ole ennen tiennyt tarvitsevasikaan! Tämä on jotain ihan muuta kuin se tavallinen sähköinen kalenteri taskussasi.

Success 2020 -kalenteri auttaa sinua suunnittelemaan tulevaa kuukautta ja viikkoa niin ajankäytön, taloutesi kuin harrastuksiesi näkökulmasta.

Jokaisen kuun alusta löytyvä managerointi -taulukko auttaa sinua oppimaan vastuulliseen rahankäyttöön ja taulukon avulla voit seurata mihin rahasi oikeasti menevät. 

Success 2020 -kalenteri antaa sinulle myös hyviä vinkkejä tavoitteiden seurantaan. Ja oletko kuullut voimalauseista? Tässä kalenterissa saat sellaisen kaupan päälle vuoden jokaisena viikkona!

Kalenteriin on lisätty paljon sivuja omille muistiinpanoille vai haluaisitko käyttää nämä sivut mielummin tavoitteiden ja unelmien leikekuville/piirroksille? 

Muistathan pitää huolta myös itsestäsi! Kalenterissa on mukana helppokäyttöinen liikunnan ja hyvinvoinnin suunnitteluun ja seuraamiseen tarkoitettu osio.

Kalenterin sivut alkavat jo 3.12.2019! Tilaa oma kalenterisi nyt, kalentereita on saatavilla vain rajoitettu määrä.

Ps. Hankkimalla Success 2020 -kalenterin tuet samalla Suomen Talousopetuksen tuki Ry:n toimintaa. Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan osa lasten ja nuorten talousopetuksen tukemiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.