Emmi-Pet hampaiden puhdistus

Emmi-Pet hampaiden puhdistus on hellävarainen tapa puhdistaa koiran hampaat.

Se tapahtuu ilman nukutusta ultraääni hammasharjalla. Se on täysin hiljainen ja kivuton toimenpide koiralle. Siksi suurin osa koirista antaa tehdä tämän hoidon, vaikka perinteinen hampaiden harjaus kotona saattaisi olla koiran mielestä epämiellyttävää.

Miten Emmi-Pet hampaiden puhdistus toimii?

Emmi-Pet lähettää ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta hampaan pinnalle. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää näiden aiheuttamia suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä, sekä estää tulehduksia.

Korvaako Emmi-Pet eläinlääkärissä käynnin?

Emmi-Pet hammashoito ei korvaa eläinlääkärissä tehtävää hampaiden ja ikenien puhdistusta, mutta on loistava tapa hidastaa ja ehkäistä koiran suun huonoon kuntoon pääsemisessä. Useat asiakkaamme ovatkin siksi ottaneet tämän hoidon säännölliseksi osaksi koiran hammashuoltoa. Näillä Emmi-Pet hoidoilla on pystytty pidentämään käyntivälejä eläinlääkäreillä tehtävissä hammaskiven poistoissa.

Suosittelen koirille, joilla on runsaasti hammaskiveä tai suussa/ikenissä on jo tulehdusta, että suu hoidettaisiin ensin kuntoon eläinlääkärillä ja sen jälkeen aloitettaisiin ehkäisevä hoito Emmi-Pet hoidoilla. Tämä hoito sopii kaikille koirille, jotka antavat hoitaa suutaan ilman nukutusta ja se on erinomainen hoitomuoto kaikille koirille joita ei haluta tai voida enää mm. iän tai jonkun sairauden takia nukuttaa. Se sopii myös koirille joilla halutaan välttää rauhoitusta esim doping-varoajan takia. Tästä hoidosta ei varoaikaa koiralle tule, koska koiraa ei rauhoiteta lääkkeillä niin kuin eläinlääkärillä tehdyissä hoidoissa.

Miten varata aika Emmi-Pet hammashoitoon?

Olen käynyt Emmi-Pet sertifikaatti-kurssin ja olen tottunut käsittelemään koiria myös trimmaus työni puolesta. Kerron mielelläni lisää hoidosta ja jos olet epävarma antaako koirasi hoitaa suutaan niin ota vain yhteyttä niin varataan koirallesi ilmainen tarkistusaika missä voidaan katsoa hampaiden ja suun kunto sekä miten koira reagoi suun hoitamiseen.

Puhdistuksen hinta on 59 €.  Emmi-Pet hampaiden puhdistus kestää 30-60 min hammaskiven määrästä ja koiran yhteistyökyvystä riippuen. Minimiveloitus on 50 % hoidon hinnasta, mikäli koirasi ei anna hoitaa hampaita vaan on ennakkotiedoista poiketen esim. agressiivinen.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa edullinen 5 tai 10 kerran hoitopaketti. Silloin puhdistuväli on normaalia lyhyempi, mutta sitä myöten kestää vähemmän aikaa ja on huomattavasti edullisempi, kuin tuo normaali veloitus. Tiedustele tarjousta asiakaspalvelustamme niin räätälöidään yhdessä juuri sinun koiralle sopiva hoitopaketti.

Voit varata ajan tai kysyä lisätietoja soittamalla numerosta 044 296 2041, sähköpostilla info@trimmaus.net tai yhteystiedot -sivuilla olevan lomakkeen kautta.

Tervetuloa!

t. Essi Kivelä