Aesculap (Braun) minitrimmeri

169,00 

Minitrimmeri Aesculap (Braun) on kevyt ja hiljainen koti- ja ammattikäyttöön soveltuva johdoton trimmauskone. Hiljaisuuden takia se sopii erinomaisesti myös ääniä pelkääville koirille.

1 varastossa

Kuvaus

Braun Aesculap minitrimmeri on erinomainen apu tarkkoihin ja säännöllisiin siistimisiin. Se on pieni, näppärä ja erittäin kevyt joten se sopii erinomaisesti pieneenkin käteen.

Minitrimmeri Aesculap on kevyt ja hiljainen koti- ja ammattikäyttöön soveltuva johdoton trimmauskone. Hiljaisuuden takia se sopii erinomaisesti myös ääniä pelkääville koirille.

Trimmeri on mitoiltaan 140 x 30 x 36 mm ja painaa vain 120 g. Sitä on helppo käyttää erityisesti pienien tassujen ja silmännurkkien ym. tarkkuutta vaativien kohtien siistimiseen.

Minitrimmeri Aesculapin käyttöaika on 40 minuuttia ja uudelleen lataus 60 min.

Terän leikkausleveys on 24 mm ja terä jättää n. 0,5 mm karvanpituuden. Mikäli koirallasi on herkkä iho esim. kaulassa ja poskissa niin huomioi se niitä kohtia trimmatessa, muuten koirasi saattaa rapsuttaa herkät kohdat auki. Jos haluat pienen koneen, jonka terää voit säätää, tutustu myös Aesculap Vega trimeriin. Siinä voit säätää terää kolmeen eri pituuteen (0,25 mm, 0,5 mm sekä 1,5 mm).

Braunin Aesculap koneiden terät eivät kuumene yhtä nopeasti, kuin esim. tehokkaissa isommissa trimmauskoneissa, vaikka Aescupapin pienemmissä koneissa onkin isot kierrostehot. Saat parhaan tehon koneesta, kun leikkaat karvaa säännöllisesti niin, ettei se pääse kasvamaan liian pitkäksi. Mikäli karva on liian pitkää, liian paksulla kiharalla = liian monta karvaa kiertyneenä toisiinsa tai likaista, terä ei liiku ja karva ei katkea helposti vaan ”nipistää” koiraa.

Kun otat koneen ensimmäistä kertaa käyttöösi, lataa koneen akkua 2 tuntia. Jatkossa akku kannattaa silloin tällöin käyttää kokonaan tyhjäksi ennen latausta niin se säilyy pidempään tehokkaana. Muista avata koko johtokäärö ladatessasi akkua (tämä koskee myös kaikkia muita koneen ja latureiden johtoja).

Minitrimmereiden terän puhdistus kannattaa tehdä jokaisen käytön jälkeen kunnolla. Jos trimmauskone ei lähde käyntiin = terä ei liiku niin irroita terä ohjeiden mukaan ja poista terän/koneen välissä olevat karvat. Muista öljytä terä jokaisen käytön jälkeen teräöljyllä. Trimmauskone ei käynnisty, mikäli terä on päässyt kuivumaan tai se on likainen.

Paketti sisältää: Trimmauskone ja terä, latausteline, leikkuukampa, teräöljy, puhdistusharja ja käyttöohjeet.

Koneella on kahden vuoden takuu ostopäivästä. Takuu ei koske terää.

Lisätiedot

Paino 0.120 kg
Mitat 14 × 3 × 3.6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.