Heiniger Saphir Style trimmauskone kahdella Li-ion akulla

349,00 

Heiniger Saphir Style trimmauskone kahdella Li-ion akulla. Tällä hetkellä meidän mielestä markkinoiden paras ja laadukkain akkukone. Heinigerin koneet on valmistettu Sveitsissä, missä tuotteiden laadusta ei tingitä!

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Heiniger Saphir Style trimmauskone kahdella Li-ion (lithium) akulla. Tällä hetkellä mielestämme markkinoiden paras ja laadukkain akkukone. Heinigerin koneet on valmistettu Sveitsissä, missä tuotteiden laadusta ei tingitä!

Koneen mukana tulee mm. kaksi Li-ion akkua, joiden toiminta-ajaksi on valmistaja luvannut 50-60 min/akku ja latauksen pituudeksi 45 min. Eli kun vähintään toinen akku on aloittaessasi täynnä, ehtii toinen latautua tarpeeksi, ennen kuin käytössä olevasta akusta loppuu virta.

Li-ion akut ovat erinomaisia siksi, että niissä teho kestää samalla tasolla koko sen ajan, kuin akussa on virtaa. Vanhoissa ns. normaaleissa akuissa lataus lähtee heikkenemään heti kun aloittaa koneen käytön ja loppujen lopuksi se hiipuu niin, että sitä ei enää voi käyttää, vaikka teoriassa siinä virtaa olisi vielä jäljellä. Tällä koneella sellaista ei pääse käymään, koska akut antavat virtaa koneelle samalla teholla niin kauan kuin virtaa riittää!

Heinigerin Saphir Style kone painaa vain 440 g akun kanssa ja sen käyttö on erittäin näppärää koska painopiste jakautuu tasaisesti koneen molempiin päihin. Toisessa päässä terä ja toisessa akku, keskeltä kapeneva runko, joten Heinigerin kone sopii loistavasti myös pienempäänkin käteen.

Tämä HeinigerinSaphir Style  akkukone on tällä hetkellä meidän trimmaamon eniten käytetty (ja asiakkaille myyty) trimmauskone. Toistaiseksi trimmaamolla on tullut vastaan vain pari koiraa, joiden turkki on ollut niin huopainen ja takkuinen, ettei tämä kone ole siihen purrut. Tosin näilläkin parilla koiralla turkki olisi saat tällä koneella pois, jos oltaisiin haluttu leikata ne alle millin pituiseen karvaan. Joten voi sanoa, että vaikka kyseessä on akkukone, joissa yleensä tehoja on vähemmän kuin johdollisissa koneissa, niin sen tehot ovat riittäneet loistavasti kaikilla asiakkailla.

Koneeseen käyvät kaikki A5 -sarjan terät.

Myyntipaketti sisältää koneen lisäksi

  • laturin
  • 2 kpl akkuja
  • teräöljyn
  • puhdistusharjan
  • käyttöohjeet, Huom! tässä koneessa mukana käyttöohjeet myös suomeksi!

Valmistajan säilytysohjeet:

Säilytä karvanleikkuukone ja varusteet seuraavasti:

Säilytetään aina toimitetussa pakkauksessa. Säilytä sisätiloissa. Säilytä kuivassa ja pölyttömässä tilassa. Suojaa suoralta auringonvalolta. Vältä mekaanisia iskuja. Varastointilämpötila: 0 – 40 °C. Suhteellinen kosteus enintään 75%. Tarkasta yli 3 kuukauden varastoinnin aikana osien kunto ajoittain. Lataa tarvittaessa.

Lisätiedot

Paino 0.440 kg
Mitat 204 × 50 × 41 cm
Valitse väri

lila, pinkki (tassukuvio)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.