Ale!

Oster kynsitrimmeri ladattavalla Li-Ion akulla

89,00  79,00 

Oster kynsitrimmeri ladattavalla Li-Ion akulla on pitkäaikainen apu kynsien hoidossa.

Varasto loppu

Kuvaus

Oster kynsitrimmeri ladattavalla Li-Ion akulla on pitkäaikainen apu kynsien hoitoon.

Siinä on ympäristöystävällinen ja pitkäkestoinen akku joka latautuu nopeasti ollessaan latausyksikössä. Latausyksikkö on pieni, joten se mahtuu hyvin vaikka pöydän kulmalle. Täyteen ladatulla kynsitrimmerillä työskentelet lähes 2 tuntia yhteen menoon (valmistajan mukaan 110 min). Kynsitrimmerissä on Led valo, josta näkee onko trimmeri latautumassa, lataus valmis vai tarvitseeko se laittaa latausyksikköön. Näin tiedät heti, milloin sitä tarvitsee ladata ja milloin ei.

Oster kynsitrimmeri on kevyt ja sen painopiste on suunniteltu niin, että se sopii hyvin myös pienempään käteen.

Kynsirimmerin mukana tulee 3 eri hiomapäätä: yksi kivi (P80), yksi kapea (#60)  ja yksi paksu (#100) rulla joiden ympärillä hiomapaperi.

Trimmerissä on kaksi nopeutta, joita voit helposti säätää yhdellä sormella. Viilaa esimerkiksi nopeammalla teholla silloin, kun haluat lyhentää kynsiä reilusti. Hitaampi teho on hyvä esim. silloin kun totutat lemmikkiäsi koneeseen tai olet leikannut kynnet jo normaaleilla kynsisaksilla ja haluat viilata reunat pyöreämmiksi, etteivät ne raavi.

Voit käyttää kynsitrimmeriä mukana tulevan suojakuvun kanssa , jolloin etsit vain sopivan kokoisen reiän (4 eri kokoista reikää) johon lemmikkisi kynsi mahtuu. Silloin et koskaan osu vahingossa anturoihin.

Itse käytämme trimmeriä trimmaamolla ilman suojakupua, koska silloin se on kädessä näppärämpi ja sillä pääsee hyvin viilaamaan myös lyhyitä kynsiä.

Tilaa samalla yhteensopiva Phoenix varaosapaketti. Se sisältää yhteensä 6 hiomapäätä, 3 kapeaa ja 3 paksumpaa. Varapaketin hinta 5,90 €.

Oster kynsitrimmerillä on 2 vuoden rajoitettu takuu (takuu ei koske hiomapäitä).

 

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.