Pisuliinat 60 x 60 cm

5,00 14,50 

Valikoimasta poistuva tuote

Poista

Kuvaus

Pisuliinat, pentuajan pelastajat!

Lähes korvaamattomaksi tullut hittituote; pisualustat, pienissä tai isoissa erissä.

Sanomalehdissä nykyisin käytettävä painomuste ja värilliset mainokset aiheuttavat sen, ettei paperi enää ime nestettä samalla tavalla kuin aiemmin. Siksi pisu valuu aina tassuille ja pentu hakeutuu tarpeilleen mieluummin matolle.

Hygieeniset ja mukavat pisualustat ovat ympärikantattuja sekä pohjasta muovitettuja, joten voit laittaa ne huoletta vaikka suoraan parketille. Pisualustat imevät tehokkaasti kaiken kosteuden pissoista ja kakoista alustan sisään, eivätkä tehdyt tarpeet näin ollen sotke pentusi tassuja ja turkkia.

Alusta on erinomainen apu myös pentujen ja emon siisteyttä arvostaville kasvattajille!

Yleisesti pentualustoina käytettyjen sanomalehtipaperien painomuste ei ole hyväksi koiranpennuille. Se sotkee ja haisee kostuessaan ja aiheuttaa useille pennuille sekä emoille ikävää silmien rähmimistä ja silmävuotoa.

Muita käyttötarpeita:
Alustat soveltuvat hyvin myös vanhemmille koirille, joiden pidätyskyky on heikentynyt.
Erinomainen myös toipilaskoirien alustoina.
Oliko koirasi rauhoitettuna/nukutettuna eläinlääkärissä? Tämä hyvä vara-alusta kotimatkalle.
Pahoinvointia autossa tai muuten vain, tämä pisualusta imee hyvin kaikki ylimääräiset nesteet jos sattuu vahinko.

Katso myös isompi koko, se on erinomainen mm. Freedom- ja Brava-sarjan pentuaitauksiin (aitausten koko noin 80 x 120 cm). Isompia liinoja menee 3 vierekkäin ja reunat riittävät laitojen alle asti, näin liinojen pinta peittää koko pentuaitauksen. Jos käytät häkin mukana tulevaa muovialustaa, käännä liinojen reunat alustan alle.

Kasvattajan vinkki: laita lattialle sanomalehtiä pentuaitauksen kokoiselle alueelle ja kasaa niiden päälle pisuliinoja limittäin esim. 3-5 kerrosta. Kokoa/nosta häkki liinojen päälle.
Poista liinoja sitä mukaan kun ne likaantuvat, näin saat pennut ja pentualueen pidettyä helpommin ja kätevämmin puhtaana ja hyväntuoksuisena. Säästä ja tilaa kerralla koko laatikko, ylimääräiset voit antaa kätevästi pennunostajan mukaan!

Lisätiedot

Valitse määrä

10 kpl, 30 kpl, 120 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.