Ale!

Saksikotelo

35,90  25,90 

Saksikotelo

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Saksikotelo turvalliseen saksien kuljetukseen sekä säilytykseen.

Saksikotelo on kevyt, käytännöllinen ja kaunis. Sakset säilyvät pidempään terävinä ja naarmuttomina, kun säilytät ne niin, etteivät ne hankaa toisiaan vasten.

Kotelossa on kaksi eri osaa, molemmissa oma vetoketju.

Voit säilyttää kotelossa erillään saksista myös muita pieniä trimmaustarvikkeita (kampoja, kynsileikkurit, ym. tuotteita). Näin sinulla on kaikki tarpeelliset välineet aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset.

Saksikotelo ei sisällä mitään kuvissa näkyviä tuotteita. Tilaa ne kätevästi samalla kerralla niin säästät postikuluissa!

Mikäli tarvitset lisätietoja juuri sinulle sopivista saksista, voit lähettää meille viestiä tai soittaa ja kertoa minkälaiseen tarpeeseen sakset tarvitset niin katsotaan yhdessä minkälaiset sakset olisi siihen tarkoitukseen parhaat.

Kotelo on tehty vahvasta materiaalista, joten se pitää muotonsa reissusta toiseen.

Mitat

5 cm x 22,8 cm x 11,3 cm

Suljettuna : 27.2 x 13.5 cm

Avattuna : 27.2 x 29 cm

Puhdistusvinkit

Puhdista saksikotelon pinta säännöllisin väliajoin kevyesti kostutetulla pehmeällä naarmuttamattomalla liinalla niin kotelo näyttää uudelta vuodesta toiseen. Mikäli liina on liian märkä, jää pintaan kuivuessaan raitoja, voit silloin pyyhkiä sen kostutelulla liinalla uudelleen ja kuivata kuivalla liinalla niin kotelo näyttää jälleen aivan uudelta.

 

 

Lisätiedot

Mitat 22.8 × 11.3 × 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.